Home » , » LG Optimus L7 için Jelly Bean Çıktı

LG Optimus L7 için Jelly Bean Çıktı


LG'nin sevilen modellerinden Optimus L7 için, L5 ve L9 modellerinin ardından Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Güncellemenin detayları haberimizde.


27/05/2013 15:00


Geçtiğimiz haftalarda güncelleme alan LG Optimus 4X HD, L9 ve L5 modellerinin ardından, LG Optimus L7 modeline de Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi gelmeye başladı.

Hindistan'da başlayan Jelly Bean güncellemesi şimdilik Çin, Kanada, Almanya, Hong Kong, İtalya, Meksika, Polonya ve Tayvan gibi ülkelerde de güncellemenin kullanıcılara ulaştırılmaya başlandığı belirtiliyor.

Android Jelly Bean sürümüyle beraber gelen Project Butter ile beraber 60 FPS hızında arayüz ile stabil bir performans sunan güncelleştirme, Google Now başta olmak üzere pek çok yeni nesil Google hizmetini de beraberinde getiriyor.

Ayrıca Optimus arayüzünde yapılan yenilikler, WPS korumalı WiFi desteği, geliştirilebilir bildirim ekranı gibi yenilikler yeni güncellemenin içerisindeki yerini alacak.

lg-optimus-l71369650876

1700 mAh’lik batarya ile yüksek pil gücü sunan LG Optimus L7, 550 saat bekleme gücüne sahip. LG L7’nin donanım gücü bulunduğu fiyat aralığındaki telefonlar gibi oldukça mütevazi.

promo_lg-optimus-l71369650903Bluetooth 3.0, Wireless, NFC, GPS gibi

gelişlmiş kablosuz bağlantılara sahip olan L7, sadece 122 gram ağırlığa sahip. 8.7 mm oranıyla ince bir telefon olarak nitelendirebleceğimiz telefon, Corning Gorilla Glass cam kaplamasıyla çizilmelere karşı da dayanıklı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger