Home » , , » Nokia Lumia 520, Türkiye'de satışa sunuldu

Nokia Lumia 520, Türkiye'de satışa sunuldu

Nokia Lumia ailesinin, Windows Phone 8 işletim sistemine sahip bu eğlenceli ve renkli üyesi, HERE harita ve navigasyon uygulaması, ücretsiz müzik servisi ve dört inçlik bir süper hassas dokunmatik ekranı ile bütünlüklü bir akıllı telefon deneyimi yaşatıyor.

- Dijital kamera lensleri, Nokia Lumia 520'nin beş-megapiksel otofokus kamerasını, resim çekmek ve anıları paylaşmak için eğlenceli bir hale getiriyor.

- Sinemagraf sabit görüntülere hareket ekliyor ve bunlar Facebook, Twitter ya da e-posta aracılığıyla arkadaşlarla paylaşılabiliyor.

- "Akıllı Çekim" kullanıcıların en iyi grup resmini yaratmalarını, çoklu resim çekip her birinden en iyi ifadeli olanı seçmesini ve hatta insanları kareden çıkarmasını sağlıyor.

- Kolay kullanılan "Panorama" lensi ise, süper-geniş-açılı fotoğraflarla manzaranın daha geniş bölümünü çekmeyi sağlıyor.

Dört inçlik süper hassas ekran ile Nokia Lumia 520, daha duyarlı ve uyumlu dokunmatik ekran deneyimi yaşatıyor, hatta tırnakla ya da eldivenliyken bile kullanılabiliyor. Nokia Lumia 520, 8GB dahili belleğin yanı sıra artırılabilir 64GB bellek yuvası özelliğine sahip.

Sarı, kırmızı, mavi, beyaz ve siyah renklerde üretilen Nokia Lumia 520, 599TL fiyat etiketiyle satın alınabiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger