Home » , , , » Buluttaki ofisiniz her şeyiyle eksiksiz!

Buluttaki ofisiniz her şeyiyle eksiksiz!

Bulunduğunuz her yeri ofise dönüştüren Office 365'e siz ne zaman geçiyorsunuz?




Bugün rekabete karşı iyi donanmış işletmelerin ekipleri verimli çalışıyor ve daha az kaynakla daha fazlasını yapabiliyorlar. Onlar bulut bilişimle, Office 365 sayesinde de buluttaki ofisleriyle tanıştılar.

Office 365'le çalışmayı seçtiğiniz her yer artık ofisiniz. İster ofiste, ister yolda, ister tatilde olun; ofisinize her yerden ulaşabilir, tüm ekibinizle aynı anda, ortak bir belge üzerinde çalışabilirsiniz. İşinizle ilgili her şeye, her cihazdan erişebilir, ofis dışındayken bile "ofis içinde" olabilirsiniz. Office 365'in en beğenilen faydalarından biri, ekiplerin ayrıyken bile birlikte çalışabilmesi. HD görüntülü görüşme sayesinde ekip arkadaşlarınıza veya müşterilerinize bağlanıp, görüntülü görüşmelerle işinizi yüz yüze halledebilirsiniz. Böylece seyahat masraflarınızı da azaltabilirsiniz. "Bizim için hem ekonomik, hem de güvenli çözüm önemli" diyorsanız; şirketinize en uygun Office 365 planını seçin, "Kullandığın Kadar Öde Modeli" ile hem maliyetlerinizi azaltın, hem de sürekli veri yedeklemesi ile kötü sürprizlerle karşılaşmayın.

Office 365'e geçiş çok kolay, geçenlerdakikalar içinde kurup, saniyeler içinde kullanmaya başladıklarını belirtiyorlar. Siz buluttaki ofisinize ne zaman geçiyorsunuz? Daha fazla bilgi için office.com adresini tıklayın veya 444 9 365'i arayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger