Home » , , » LG ile Google sıradaki Nexus telefonunu beraber yapmayabilir

LG ile Google sıradaki Nexus telefonunu beraber yapmayabilir

Google'ın Nexus serisinin yeni üyesini kiminle yapacağına dair yeni gelişmeler var.


a2

'ın başarılı satış rakamlarına ulaşan Nexus serisinin en yeni üyesini hangi üreticisi ile beraber üreteceği hala netlik kazanmadı. Daha önce Korea Times'ın yaptığı bir haberle birlikte Google'ın sıradaki Nexus telefonu LG ile yapacağı söylentilere ortaya çıkmıştı. Ancak yeni gelişmelerle birlikte durumun böyle olmadığı ortaya çıktı.

LG Avrupa başkan yardımcısı Won Kim'in yaptığı açıklamada, yaşanan üretim problemlerine karşın iyi bir satış başarısı yakaladıklarını ancak bir pazarlama başarısına daha ihtiyaçlarının olmadığını açıkladı.

LG'nin üst düzey yöneticisinin yapmış olduğu bu açıklama ise birçok kişi tarafından sıradaki Nexus cihazının(büyük ihtimalle ) LG ve Google ortaklığı sonucunda çıkarılmayacağı yönünde yorumlandı.

Ayrıca Google'ın Nexus One'ı HTC ile, Nexus S'i ise Samsung ortaklığı ile çıkardıktan sonra Google Nexus 4'ü ise LG ile ürettiğini de tekrar hatırlatalım.

Güncelleme: 'in yapmış olduğu açıklamaların ardından LG'den cevap gecikmedi. LG, Won Kim'in Nexus 5 hakkında dedikleri doğru ancak bunun, böyle bir fırsatı geri çevirecekleri anlamına da gelmediğini bildirdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger