Asus MeMO Pad HD7 Duyuruldu


Asus, Computex 2013 etkinliğinde yaptığı sunumda giriş seviye MeMO Pad tablet ailesine MeMO Pad HD7 adlı yeni ürününü eklediğini duyurdu. Detaylar haberimizde.



Computex 2013 etkinliğinde yaptığı sunumda yeni ürünlerini de tanıtan Asus, giriş seviye ürünleri ile gündemde olan MeMO Pad ailesine yeni eklediği HD7 modelini de tanıttı.

Önceki modellere benzer bir tasarıma sahip olan MeMO Pad HD7 10.8 mm inceliğe ve 302 gram ağırlığına ulaşarak daha ince ve daha hafif hale gelmiş. Eski modellerde kullanılan 1024x600 piksel çözünürlüğündeki ekran yerine 1280x800 IPS ekran kullanan yeni modelin adında "HD" ifadesinin yer almasının sebebi de bu çözünürlük artış.

İşlemcsinin ARM Cortex A7 dört çekirdekli işlemci olduğu belirtilen ürünün işlemci hızı  ya da üreticisi konusunda açıklanan bir bilgi yok. 5 Megapiksel ana kamera ve 1.2 Megapiksel ön kameraya sahip üründe Bluetooth 4.0 ve GPS teknolojileri de yer alıyor. Ürünün 16 GB dahili hafızalı modeli 149 Dolar, 8 GB dahili hafızaya sahip modeli ise 129 Dolar'dan satışa sunulacak.

Birden fazla renk seçeneği ile satışa sunulacağı belirtilen MeMO Pad HD7'nin satışa ne zaman sunulacağı konusunda ise net bir bilgi açıklanmış değil. Ancak ürünle ilgili daha fazla bilgi ortaya çıktığında sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger