Home » , , , , » Shazam’ın Windows Phone 8 uygulaması yeniliklerle geldi

Shazam’ın Windows Phone 8 uygulaması yeniliklerle geldi

Dinlediğiniz müziklerin sanatçılarını ve hangi eser olduklarını sizin için bulan, arşivleyen ve kolayca paylaşmanızı sağlayan Shazam uygulamasının merakla beklenen Windows Phone 8 uygulaması çıktı.

Shazam’ın Windows Phone uygulamasının çıkması uzunca bir süreden beridir bekleniyor ve üzerinde çalışıldığı konuşuluyordu.

Shazam‘ın Windows Phone 8 uygulaması, kullanıcı arayüzünde yeniliklerle gelmesinin yanı sıra, artık Windows Phone 8 kullanıcılarına daha hızlı bir “Shazam’lama” tecrübesi yaşatma iddiasında. Ücretsiz olarak indirilebilecek olan Shazam uygulamasında, önemli yenilikler de bulunuyor.

shazam-windows-phone-8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu yeniliklerden ilki, yerel etiketleme özelliği. Bu özellik sayesinde, çevrede dinlediği şarkı etiketleyen kullanıcıları görebiliyorsunuz. 30 dakikada bir güncellenen harita sayesinde, yakınınızdaki kişilerin ne tarz müzikler dinlediğini görmeniz de mümkün olacak ve Shazam böylece daha sosyal bir hal de almış oluyor.

Shazam’ın Windows Phone 8 uygulamasında etiketlediğiniz parçaları Facebook ya da Twitter aracılığıyla kolayca paylaşabiliyorsunuz. Bununla birlikte, Nokia kullanıcıları Xbox Music ile Shazam’larını entegre edebilecekler. Kıscası Shazam, artık çok daha sosyal bir platform haline gelecek ve konum bazlı Shazam etiketlerinin görülmesi, uygulamaya yeni bir tat katacak.

 

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger