Home » , , , , , » Battlefield 4'ü bekleyenler, E3'te mutlu olacak

Battlefield 4'ü bekleyenler, E3'te mutlu olacak

DICE stüdyosu tarafından geliştirilip EA Games tarafından dağıtımı üstlenilen FPS oyunu Battlefield 4, PC, mevcut konsollar ve yeni nesil konsollar için duyurulmuştu. Frostbite 3 motoruyla hazırlanan ve özellikle sesleri ve görselleriyle dikkat çeken oyun, şimdiye kadar 17 dakikalık videosuyla görücüye çıkmıştı. Bu video, oyunun tek kişilik modunu kapsıyor ve multiplayer modlara dair bir fikir vermiyordu.

Biliyorsunuz, Battlefield serisinin en güçlü tarafı, multiplayer modlarıdır. Zira senaryo modları kısa ve detaysız olduğu için pek tutulmuyor. Battlefield 4'te işler değişir mi bilinmez, ancak EA ve DICE, Haziran ayında düzenlenecek olan E3'te Battlefield 4'ün multiplayer modlarıyla gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

Ekipten yapılan açıklamaya göre, E3 2013'te Battlefield 4'ün multiplayer demosu da olacak. Eğer etkinliğe katılırsanız, oyunun multiplayer modlarını ilk kez deneyebileceksiniz. Ancak, katılmıyorsanız da üzülmeyin; zira yapımcılar, saatlerce multiplayer oyun deneyimine ait videoların yayınlanacağının sözünü veriyor.

Battlefield 4, 29 Ekim'de satışa sunulacak.

kaynak: teknokulis

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger