Home » , , , , » Uzun Zamandır Beklenen Motorola X Phone Ortaya Çıktı

Uzun Zamandır Beklenen Motorola X Phone Ortaya Çıktı

Motorola'nın 2013'te şimdiye kadar herhangi bir akıllı telefon çıkarmaması ve duyuru da yapmaması şirket hakkında bazı dedikodular üretmeye başlamıştı. Özellikle amiral gemisi bir cihaz olarak üretilmesi beklenen Motorola X Phone'un bir türlü ortaya çıkmaması şirket hakkında soru işaretlerini de beraberinde getirmişti. CEO Dennis Woodside ise AllThingsD'ye yaptığı açıklamalarda Motorola'nın bu konudaki politikasından bahsetti ve yeni cihaza dair müjdeli haberi verdi.

Açıklamalara göre Motorola X Phone'un varlığı kesinleşti ve Ekim ayına kadar Motorola'nın diğer serileri için de cihazlar ortaya çıkacak. ABD'nin Teksas eyaletinde üretilecek olan cihaz Nokia'nın eskiden kullandığı bir fabrikada imal edilecek. OLED ekranların Kore'den gelecek olması LG ya da Samsung'un ekran tedariğini sağlayacağını, işlemcilerin ise Tayvan'da üretilmesi ise Qualcomm'un Snapdragon serisi işlemcilerin kullanılacağını gösteriyor.

Şimdilik dünyanın geri kalanında satılıp satılmayacağı belli olmayan Motorola X Phone'un ABD'de tüm büyük şebeke operatörleri için satılacağı da belirtildi. Cihazın bu büyük beklentileri karşılayıp karşılayamayacağı henüz bilinmiyor ancak Snapdragon 800 işlemcili bir akıllı telefona kimsenin hayır demesi beklenmiyor.

Motorola CEO'sunun yaptığı bir diğer açıklama ise tabletler konusunda oldu. Şimdiye dek sadece XOOM tabletleri piyasaya süren Motorola bu alanda şimdilik daha fazla çalışma yapmayacağını ve geçici olarak tablet piyasasından çekileceğini de açıkladı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger