Home » , , , » Mevcut HTC One Sahipleri de Stok Android'den Faydalanabilir

Mevcut HTC One Sahipleri de Stok Android'den Faydalanabilir

Geçtiğimiz günlerde HTC'nin de saf Android kullanan bir amiral gemisi cihaz piyasaya süreceği oldukça konuşuluyordu. Google tarafından resmen açıklandığı üzere HTC One modelinin stok Android'li versiyonu Google Play'deki yerini alacak ve üretici yazılımlarını istemeyen kullanıcılar için satışa sunulacak.

Samsung'un Google I/O'da Galaxy S4'ün Google Edition adıyla saf Android'i isteyenlere sunacağının ortaya çıkmasının ardından HTC'nin de böyle bir adım atması gelecekte üreticilerin bu konu üzerine daha da yoğunlaşacağını gösteriyor. Zira HTC, One modelini satın almış olan kullanıcıların da bu fırsattan yararlanmasını ve dilerlerse stok Android'e ulaşabilmelerini istiyor.

Şimdilik bunun nasıl gerçekleştirileceği belli değil ancak Sense arayüzünü kullanmak istemeyen saf Android meraklılarının oldukça hoşuna gideceğine eminim. Özellikle yeni bir Nexus cihazın Google I/O 13 sırasında duyurulmamış olması nedeniyle Google'ın farklı üreticilerin modellerini birer Nexus gibi kullanmaya çalışması da son zamanların dikkat çeken eğilimleri arasında yer alıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger