Home » , , , , » Skype'ta Geçmiş Mesaj Ayarları

Skype'ta Geçmiş Mesaj Ayarları

Popüler mesajlaşma uygulaması Skype'ta kayıt edilen mesajlarla ilgili ayarları video rehberimizde anlatıyoruz. Rehberimizde bu kayıtların nasıl silineceğini de anlatıyoruz.


Kısa bir süre önce Live Messenger uygulamasından Skype'a geçiş yaparak yeni bir dönemin başlangıcı da yapıldı.Skype yazılımı da (benzerlerinde olduğu gibi) gönderilen ve alınan mesajları kayıt altına alıyor. Bu kayıtlarla ilgili bir dizi seçenek de kullanıcıya sunuluyor.

Anında mesajlaşma yazılımlarında yapılan görüşmeler kayıt ediliyor. Tutulan bu kayıtlarla ilgili ayarlara Skype'ın Seçenekler menüsünden ulaşılabiliyor. Bu menüde mesaj kayıtlarını sürekli tutma, hiç tutmama, 2 hafta tutma, 1 ya da 3 ay tutma seçenekleri bulunuyor. Ayrıca yine bu menüden kaydı tutulan bütün mesajları silebiliyorsunuz.

Mesajları sonradan düzenleyebiliyorsunuz

Öte yandan Skype, kullanıcılarına gönderilen mesajları düzenleme imkanı da sunuyor. Bunun için gönderilen mesajın üzerine sağ tıklayıp 'mesajı düzenle' komutuna tıklamanız yeterli.

Font da değişebiliyor

Skype'ta mesajlaşma fontunu da istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Bunun için üst menüde Araçlar/Seçenekler/Anlık Mesajlar & SMS/Anlık mesaj görünümü menüsüne girmeniz gerekiyor. Bu menüde Yazı Tipini Değiştir seçeneğine tıklayarak istediğiniz fontu seçebilirsiniz.

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger