Home » , , , , » Sosyal medyada en çok Behzat Ç!

Sosyal medyada en çok Behzat Ç!

Sosyal medya, bu sezon yayın hayatına son verecek olan dizilerden Behzat Ç”, “Kuzey Güney” ve “İşler Güçler’i” konuştu. Veda bölümüyle büyük ilgi toplayan Behzat Ç, yüzde 49 konuşulma oranıyla sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu.


617943814207400279

2013, Türkiye'de çok sevilen üç dizinin vedasına tanık oluyor. Behzat Ç, son bölümüyle izleyenlerine veda ederken, Kuzey Güney ve İşler Güçler de bu sezon yapacakları finallerle sevenlerine veda edecek.

Online Müşteri İlişkileri Yönetimi Platformu MeaMinds, 1 – 20 Mayıs tarihleri arasında Facebook, Twitter, YouTube ve Google + gibi mecralarda hakkında söylenenleri masaya yatırdı.

"Amirim" zirvede

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı ve kısa bir süre içerisinde Türkiye'nin en çok sevilen dizileri arasına giren Behzat Ç, sosyal medya mecralarında toplamda 1885 adet konuşulma içerisinde yüzde 49'luk pay sahibi olarak dizi oldu. Final sezonunda bulunan diğer iki diziden Kuzey Güney yüzde 26, İşler Güçler ise yüzde 25 orana sahip oldu. Kullanıcıların Facebook, Twitter, YouTube ve Google +'da yaptıkları konuşmaların 324'ü cep telefonundan 1561'i ise bilgisayardan gerçekleşti.

Söylenenlerin çoğu olumlu ve nötr anlamda

Türk mühendisleri tarafından hazırlanan MeaMinds platformu Twitter ve Facebook gibi sosyal medya mecralarında tüketicilerin markalar, kurumlar ya da olaylar hakkında yazdığı milyonlarca içeriği olumlu, olumsuz ya da nötr olarak anlamlandırabiliyor. 1 – 20 Mayıs tarihleri arasında veda eden diziler hakkındaki konuşmalar da bu açıdan anlamlandırıldı. Her üç dizi için de yapılan konuşmaların büyük çoğunluğu olumlu ve nötr anlamlar içeriyor. hakkındaki 200 yorum olumsuz olurken, ve dizileri için yapılan olumsuz yorumlar 100'ün altında.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger