Home » , » LG Optimus G2 cephesinden yeni iddialar geldi

LG Optimus G2 cephesinden yeni iddialar geldi

Farklı bir tasarım ve güçlü bir işlemciye sahip olması beklenen Optimus G2, ağustos ya da eylül ayında duyurulacak.


Yılın ikinci yarısında IFA Berlin etkinliğinde resmiyet kazanacağı Digitimes kaynaklarınca da doğrulanan Optimus G2 cephesinden yeni iddialar geldi. Güney Koreli kaynaklı raporlarda, Optimus G2’nin 5.2-inç büyüklüğünde yada 5.5-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağı bildiriliyor. Telefonun sahip olduğu bir diğer önemli detay ise LTE-Avanced olacak. Söz konusu bağlantı sayesinde 150 Mbps’ye indirme hızı desteklenecek.

LG Optimus G2’de 4 çekirdekli Qualcomm 800 işlemcisinin yer alması bekleniyor; Optimus G2 muhtemelen bu işlemciye sahip ilk akıllı telefon olacak. 2GB RAM, 13MP çözünürlüklü arka kamera, Nexus 4’te olduğu gibi ekrana konumlandırılan sanal tuşlar, ultra ince bir tasarım ve telefonun arka bölümünde yer bulması beklenen fizik tuşlar, Optimus G2’de öne çıkan özelliklerin başında geliyor.

Güney Koreli şirket tarafından resmen doğrulanan telefon, gerek tasarımı ve gerek sunacağı diğer yazılım desteği ile hala gizemini koruyor. Evleaks tarafından sızdırılan bir görselin Optimus G2 olduğu iddia edilse de, henüz resmi bir detay elde edilmiş değil. Söz konusu görsele aşağı yer almaktadır.
1369223933_lg-phone.jpg

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger