Warcraft filmi için tarihler verildi

Sonunda Azeroth'u beyazperdede göreceğiz gibi...



Blizzard'ın en büyük serilerinden olan Warcraft'ın yıllardır filminin gelmesi bekleniyor. Bunun için çok çalışma yapıldı, birçok söylenti çıktı, resmi bilgiler de verildi, ancak şimdiye kadar pek yol alınamadı. Warcraft için en önemli gelişmelerden biri, Evil Dead ve Spider-Man gibi serilerden tanıdığımız yazar ve yönetmen Sam Raimi'nin bu filmin de hikayesini yazacak ve yönetecek olmasıydı. Ancak hem vakitsizlik, hem de Blizzard ile yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle bu mümkün olmadı. Raimi, projeden ayrıldığını söyleyeli çok oldu ve şimdi...

world-of-warcraft_2_1600x1200

Yeni gelen haberlere göre Warcraft filmi için Blood Diamond filminin yazarı Charles Leavitt ve Moon filmiyle tanınan yönetmen Duncan Jones, çalışmalara başladı. Yapımcı Charles Roven'ın söylediğine göre; 2014 yılının ilk çeyreği itibarıyla çekimler başlayacak, 2015 yılında da filmi sinemada izleyebileceğiz.

Warcraft filmi için 100 milyon dolardan fazla bir bütçenin gerektiği yıllardır söyleniyordu. Eh, o kadar zaman geçti ve maliyetler de günümüz şartlarında daha fazlalaşmıştır. Eğer Azeroth'u tüm görkemiyle beyazperdeye aktarmak istiyorlarsa, pamuk elleri ceplerine götürmeleri gerekecek. Bu arada, Sam Raimi gibi tecrübeli bir isimden sonra, pek deneyimi olmayan yönetmen Duncan Jones'un neler yapacağı merak konusu. Fikri olan?

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger