Samsung Galaxy Ace 3'ten Yeni Bilgiler!

Samsung tarafından yeni cihaz bilgileri gelmeye devam ediyor. Her gün yaptığımız haberlere bir yenisi daha eklendi. İşte Galaxy Tab 3 10.1 ve Ace 3 ile ilgili yeni bilgiler.


Samsung'un merakla beklenen yeni orta segment telefonu olacak Galaxy Ace 3 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Artık orta segment telefonlarında ve tabletlerinde çok ciddi performans sıçraması yaratacak donanım değişikliklerinden yana tavır almayan Samsung, Galaxy Ace 3 ile bu stratejisini değiştirmiyor.

768 MB RAM'e sahip Galaxy Ace 2, üçüncü nesilde 1 GB seviyesine çıakrtılıyor. 1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemcinin kullanılacağı Ace 3, Galaxy Grand ve S2 Plus modellerindeki Broadcomm tabanlı işlemciden gücünü alabilir.

4 GB dahili hafıza ve microSD desteği, 800 x 480 piksel çözünürlüğünde 4 inç TFT LCD ekran, 5 Megapiksel arka, 0.3 Megapiksel ön kamera gibi özelliklerle donatılan Ace 3, gücünü 1500 mAh'lik bataryadan alacak.

Android 4.1.2 ya da 4.2.2 Jelly Bean sürümüyle gelecek olan cihazın arayüzü hakkında henüz bir bilgi yok. Galaxy S3 ile beraber hayatımıza giren TouchWiz Nature arayüzünün kullanılma ihtimali olan telefon, yeni nesil TouchWiz Nature UX 2.0 arayüzünü de kullanabilir.

Galaxy Ace 3'ün önümüzdeki haftalarda Rusya'da satışa sunulması bekleniyor. Cihazın Rusya fiyatı 9900 Ruble yani 316 Dolar olacak. Türkiye'de de uygun fiyatlı bir model olarak dikkat çekecek.

samsung_haber1358471431

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger