Home » , , , » HTC'den Galaxy Note 3'e Müthiş Rakip!

HTC'den Galaxy Note 3'e Müthiş Rakip!

HTC, 6 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak T6 kod adlı yeni bir model üzerinde çalışıyor. Sızdırılan teknik özelliklere göre Galaxy Note 3'e çok ciddi bir rakip geliyor.


HTC, One ile beraber üst segmentteki eski başarısını tekrar kazanmaya başladı diyebiliriz. Stok sıkıntılarına rağmen 5 milyon satış başarısını aşan HTC One'a, 6 inç boyutunda yeni bir abi geliyor.

Geçtiğimiz günlerde yazdığımız "HTC, 5 inç üzeri bir model üzerinde çalışıyor" makalesinden sonra, yeni gelişmeler geliyor. T6 kod adındaki yeni model, 5.9 ya da 6 inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip olacak.

ekran-resmi-2013-05-31-1341141369997019

Super LCD ekran teknolojisini kullanması beklenen model, ciddi teknik özellikleri arkasına alarak geliyor. 2.3 GHz hızında çalışan Snapdragon 800 (MSM8974) işlemcisi, 2 GB RAM, 3300 mAh batarya, HTC'nin yeni geliştirdiği Ultrapiksel teknolojili kamera ve optik stabilizasyon sistemi, geniş açılı 2.1 Megapiksel ön kamera, entergre çift hoparlölrlü BoomSound teknolojisi gibi pek çok yeniliği bizere sunacak olan yeni Phablet, Samsung Galaxy Note 3'e pazarda büyük zorluklar çıkartabilir.

İddialara göre 16 GB dahili hafıza ve microSD kart desteği sunacak olan telefon, 32 GB ve üzeri dahili hafızaya da sahip olabilir.  Yaz sonlarına doğru ya da yaz ortasında çıkması beklenen telefon, Android 4.3 ya da Key Lime Pie olarak adlandırılan 5.0 sürümüyle gelebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger