Home » , , , , , , , , » Galaxy S4 Active'nin basın görüntüsü sızdı

Galaxy S4 Active'nin basın görüntüsü sızdı

Samsung'un su ve toza karşı dayanıklı Galaxy S4 türevi cihazı Galaxy S4 Active'nin basın görüntüsü sızdırıldı.


Samsung'un yakın zamanda amiral gemisi Galaxy S4 türevi cihazlar piyasaya süreceği bilinen bir konu. Hatta bu cihazlardan Galaxy S4 mini resmi olarak da duyurulmuştu. Bu cihazlardan su ve toza karşı dayanıklı olan Galaxy S4 Active ise merakla beklenen bir diğer Galaxy S4 türevi cihazdı. Geçtiğimiz günlerde bir videoda ortaya çıkan bu cihazın bugün ise, sızıntılarıyla ünlü evleaks tarafından basın görüntüsü sızdırıldı.

Belirtilene göre ABD'nin AT&T operatörüyle satışa çıkacak SGH-I537 model numaralı sürümünü gün yüzüne çıkaran bu görüntü Galaxy S4 Active'nin ilk basın görüntüsü olarak da kayıtlara geçti. Öte yandan dayanıklılığı ile dikkat çekecek olan cihazın arka kasasındaki çizgilere ve görünüme bakınca güçlü bir akıllı telefon hissi uyandırıyor.

Gücünü dört çekirdekli 1.9GHz Snapdragon 600 işlemciden alacak olan cihaz, 5 inç büyüklüğünde Full HD Super AMOLED ekran, 2GB RAM ve 8MP arka kamera gibi özelliklere sahip. Cihazın, Samsung'un 20 Haziran'da düzenleyeceği etkinlikte Galaxy S4 Zoom ile birlikte tanıtılması bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger