iOS 7'nin Ekran Görüntüsü Sızdırıldı


Apple kullanıcılarının merakla beklediği iOS 7'ye ait olduğu düşünülen ekran görüntüleri paylaşıldı. Bakalım yeni iOS'in arayüzü nasılmış?




10 Haziran'da Amerikan'ının San Francisco şehrinde düzenlenecek olan WWDC 2013 etkinliğinde tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan iOS 7 için ekran görüntüleri paylaşıldı. Apple; iPod, iMac, iPhone ve iPad'i tasarlayan İngiliz tasarımcı Jony Ive'ı iOS 7'nin arayüzünü tasarlaması için görevlendirmişti.

Söylentilere göre daha sade bir tasarıma sahip olması beklenen iOS 7 için bugüne kadar birçok konsept videoları ve görselleri paylaşılmıştı. Geçtiğimiz gün "idownloadblog" sitesi tarafından iOS 7'e ait olduğu düşünülen ekran görüntüsü yayınlandı.

ios-7-home-screen-leak_wm1370252907

 

 

Düşük kalitede çekilmiş ve net olmayan bu fotoğraftan yola çıkarak; Jailbreak'li iOS cihazlar için yaptığı temalarla bilinen tasarımcı Surenix tarafından bir görsel yayınlandı.

 

 

 

 

 

 

Apple'ın, iOS 7 ile kullanıcılarına yepyeni bir arayüz sunmaya çalıştığı söylentileri gün geçtikçe artıyor. Steve Jobs'tan sonra gizlilik konusunda sıkıntılar yaşayan firma daha önce iPad mini ve iPhone 5'in kasalarının sızdırılmasına da engel olamamıştı.ios-7-icons-mockup1370253192

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Technology News Tribune Magazine New Technology - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger